Skal vi arbejde sammen??

+45 43909324

OMKLÆDNINGSSKABE

Elevskabe og personalebokse
Elevskabe, lockers og personaleskabe kan benyttes på skoler, kontorer og i offentlige miljøer. Opbevaringsskabene udnytter sparsom plads, sikrer mod tyveri og giver et rydeligt miljø

Alle vore elevskabe, lockers og personaleskabe er produceret på en nyere topmoderne fabrik og lever op til de strengeste miljø- og kvalitetsnormer. Garderobeskabene er GS-godkendte og fremstilles efter ISO 9001 certificerede kvalitetsstyringssystemer

Elevskabe, lockers og personaleskabe kan leveres i et utal af kombinationer, kendetegnende for vort program er valgmulighederne.

Elevskabe, lockers og personaleskabe kan hænges på væg eller placeres på understel.
Understel leveres som lukket sokkel eller på ben med stilleskruer.
De væghængte garderobeskabe kan leveres med bænkkonsol, de fritstående skabe kan leveres med bænkestativ. Alle bænke kan leveres i flere farver og designs.
Elevskabe, lockers og personaleskabe kan leveres med både lige eller skråt tag.

Skabsdørene kan leveres i flere materialer og farver. Stål (enkeltplade), stål der er ekstra vadalsikret med dobbelt plade og skum i mellemrummet samt i laminat.

Låse leveres i forskellige varianter afhængigt af placering og funktion. Der kan vælges mellem er hængelåsbeslag, indbygget lås med eller uden hovednøglesystem, møntlås, kodelås eller elektronisk lås.

Elevskabe, lockers og personaleskabe kan leveres med flere rumhøjder, afhængigt af behovet.

Skabene leveres med et bredt udvalg af tilbehør, så skabene næsten kan skræddersys efter ønsker og behov.

Kabinetter, døre og understel kan leveres i mange farver. Der er over 30 standard farver at vælge mellem, så der skulle være mulighed for at finde den rigtige farve til netop jeres løsning.

Vore indretningskonsulenter deltager gerne i et uforpligtende møde, hvor I sammen kan afklare jeres ønsker og behov, hvilket sikrer, at I får præcis den helt rigtige løsning.