Skal vi arbejde sammen??

+45 43909324

produkter

Stationære reoler

Stationære reoler spiller stadig en stor rolle i arkivindretninger, depotindretninger og biblioteksindretninger.

Hos ARKIV-TECHNIC har vi forfinet de klassiske udgaver af stationære reoler med mange nye variationsmuligheder og detaljer.

Arkivreoler
Depotreoler / Småvarereoler

Kompaktreoler / Mobilreoler

Med en Kompaktreol / Mobilreol kan du spare dyre kvadratmeter.

Kompaktreol systemet er udviklet specielt til arkivering og opbevaring af alle mulige former for arkivalier, effekter og emner

Mobilreoler med manuel drift
Mobilreoler med EL drift

Kompaktreoler i 2 etager

FOREG® TwinSpace kompaktreol i 2 etager bruges i lokaler med stor loftshøjde, og er specielt velegnet ved større arkivindretninger og større magasinindretninger.

Kompaktreoler

Bibioteksreoler

FOREG® 1000 biblioteksreol er et komplet system udviklet til biblioteker og indretning i offentlige og private virksomheder. Reolen kan ud over til biblioteksbrug benyttes til mange formål f.eks. til udstillingsreol, til printer- og kopirum, kontorer og arkiv.

Biblioteksreoler


Museums reoler

Hos ARKIV-TECHNIC har vi museums reoler til opbevaring af mange forskellige effekter. Vi har stor erfaring i at indrette depoter og museums magasiner for museer både i Danmark og i resten af Europa.

FOREG© 3000 maleri reoler er en kompaktreol der er specielt udviklet til opbevaring af malerier og er gennemprøvet gennem over 30 år i hele Europa.

Maleri opbevaring
Magasin indretning

Reol detaljer

ARKIV-TECHNIC tilbyder alt det rigtige tilbehør - til enhver form for arkivering og opbevaring.

Tilbehøret kan kombineres på utallige måder og kan også tilpasses et eksisterende reolsystem.

Tilbehør
Design
Tekniske detaljer

Årsservice, driftservide og montage

ARKIV-TECHNIC tilbyder at udføre service, sikkerhedseftersyn og montage på alle reoltyper og fabrikater. Derudover tilbyder vi også vor indretningsservice, både til små og store opgaver.

Årsservice
Indretningsservice

Omklædingsskabe

ARKIV-TECHNIC tilbyder skabe til indretning af omklædningsrum, lockers til skoler, til posthåndtering, specialindretninger til Beredskab, Forsvar og Politi og meget mere.

Garderobeskabe
Elevskabe
Bredskab, forsvar og politi


Pulterrum indretning

ARKIV-TECHNIC indretter også pulterrum med et standardiseret ruminddelingssystem. Systemet kan leveres med åbne gitre, lukkede vægge, vinduesprofiler og døre med forskellige typer lås

Pulterrum indretning

Arkivskabe

ARKIV-TECHNIC tilbyder at indrette med skabe til mange forskellige formål og i mange forskellige designs.

Hængemappeskabe
Kontorskabe
Tegningsskabe
Brand- og tyverisikre skabe

Arkivautomater

ARKIV-TECHNIC tilbyder med Hänel Rotomat® et fleksibelt opbevarings- og arkivsystem, som tilpasses optimalt til behovet. Hänel Rotomat® er udviklet specielt til arkivering og opbevaring hvor pladsen er trang eller der skal tages ergonomiske hensyn.

Arkivautomater

Lagerindretning

ARKIV-TECHNIC tilbyder pallereolsystemer der kan anvendes både i det lille lager og i det store avancerede højlager.

Lagerreoler
Mezzaniner
Lagerautomater

Skal vi arbejde sammen?

referencer

SKAT, IKEA A/S, Vestas A/S, Danfoss A/S, PFA Pension, Ærø Museum, Finanstilsynet, Rigshospitalet, Værløse Apotek, Kystdirektoratet, LSG SkyChefs A/S, Novo Nordisk A/S, Lollands Kommune, Gefion Gymnasium, Beredskabsstyrelsen, Kemp & Lauritzen A/S, RegionH - Herlev Hospital, Slots- og Ejendomsstyrelsen, RegionH – Bispebjerg Hospital, Århus Universitet – Tandlægeskolen m.v.