Skal vi arbejde sammen??

+45 43909324

Kompaktreoler

Mobilreoler med El drift
FOREG 2000 kompaktreoler er et gennemprøvet system der er udviklet til arkivering og opbevaring, og er gennem 40 år leveret til opbevaring af alle mulige former for arkivering og emner i hele Europa.

Med FOREG 2000 kompaktreol sparer du på de dyre kvadratmetre. FOREG 2000 kompaktreoler giver mulighed for at næsten fordoble kapaciteten eller halvere arealforbruget set i forhold til staionære reoler.

FOREG 2000 kompaktreoler med el drift er et af de mest brugervenlige systemer der findes. Tryk blot på betjenings panelet og reolgangen åbner sig.

Den elektrisk drevne kompaktreol kan udbygges med reolbelysning i LED. LED belysning har et meget lavt energi forbrug. Reolstyringen sørger endvidere for at belysningen kun er tændt i den åbne gang og automatisk slukker efter et forudindstillet tidsrum.

Gulvopbygningen er nøjagtig den samme som ved mobilreoler med manuel drift, eneste forskel er det elektriske drev.
FOREG 2000 kompaktreoler har allerede bevist sin styrke på mange arkiver, i mange butikker og hos mange større virksomheder.

I flæng kan bl.a. nævnes:
Universiteterne i: Wien, Oxford, Cambridge og Bochum.
Butikker som: Sportsmaster, Intersport, Euro sko og Timberland.
Offentlige arkiver som: Det danske Rigsarkiv, Kongelige Bibliotek, The New British Library og det Tyske Stats Arkiv i Berlin.
Private virksomheder som: A.P. Møller A/S, Novo Nordisk A/S, Biogen Idec, Danmarks Nationalbank, Siemens A/S, BBC London og Den Schweiziske National Bank har blandt andet alle nydt godt af erfaringer gjort med FOREG 2000 mobilreoler.

Til store arkiv- og opbevaringsprojekter udvikles reolløsningen speciel for at kunne matche kravene.

Mobilreol systemet er stort set vedligeholdelsesfrit, ekstremt pålideligt og kræver et minimum af service, se afsnittet service.

Alle FOREG 2000 reoler kan leveres med et utal af designvariationer, og med et meget bredt tilbehørsprogram, se afsnittet reoldetaljer.

Vore indretningskonsulenter deltager gerne i et uforpligtende møde, hvor I sammen kan klarlægge jeres opbevaringsbehov.