Skal vi arbejde sammen??

+45 43909324

Bibliotekstreoler

FOREG 1000 biblioteksreol er et komplet system udviklet til biblioteker i offentlige og private virksomheder. FOREG 1000 biblioteksreoler har et let og enkelt design og benyttes til f.eks. display af brochurer, blade, magasiner og bøger. FOREG 1000 biblioteksreoler er gennemprøvet i biblioteker i hele Europa gennem de sidste 25 år.
FOREG 1000 biblioteksreoler fremstilles i et utal af varianter, næsten ingen leverancer er ens.

Der er næsten frit slag inden for design, farver, fronter i stål, glas, træ eller?? I kan også vælge at inkorporere jeres logo eller andre design detaljer, kun fantasien sætter grænser og naturligvis økonomien
FOREG 1000 Biblioteksreoler er med til at sikre dynamikken i lokalerne, ligesom standard elementerne sikrer at udvidelse kan ske til fornuftige priser. Dette sikrer en stor fleksibilitet i indretningen ikke kun nu men også fremadrettet.

Vi leverer ganske enkelt en skræddersyet løsning til jer, men til en rimelig pris.

FOREG 1000 biblioteksreoler fås i forskellige udgaver.
1. Væghængte med en vægstolpe monteret direkte på væggen.
2. Som en enkelt sidet reol beregnet til at stille mod en væg, med en hovedsøjle formet som et "L".
3. Som en dobbelt sidet reol beregnet som en fritstående reol, med en hovedsøjle formet som et "T".
Som oftest en kombination af alle 3 løsninger.

Derudover kan både L- og T-søjlerne monteres på en mobilvogn og derved bygges om til en kompaktreol, dette giver mulighed for at næsten fordoble kapaciteten eller halvere arealforbruget i forhold til andre løsninger.
FOREG 1000 biblioteksreoler er udført i stål, der pulverlakeres i den ønskede farve. Reolen fås i mange højder, længder og dybder. Alt sammen ting der gør at reolsystemet kan opbygges og ombygges til både eksisterende og kommende krav og ønsker.

Langt de fleste tilbehørs detaljer fra FOREG 2000 systemet kan bruges i FOREG 1000 biblioteksreol systemet, dette er en naturlig del af vor filosofi med standardiserede elementer. Det er naturligvis også muligt at bruge FOREG 2000 reoler til biblioteket.
Biblioteker og virksomheder over hele Europa har vis os tillid ved at lade os indrette deres publikumsområder, bogmagasiner eller virksomhedsbiblioteker. Det drejer sig bl.a. om: The New British Library, Jena Landebibliothek, Kings College i London, Rottenburg Bibliothek, Schweizer Landesbibliothek, St. Pölten Landesbibliothek, Retten i Glostrup med flere.

Alle kunder der har nydt godt af erfaringer gjort med FOREG 1000.

Alle biblioteks løsninger kan designes, udføres og monteres specielt til lokalerne og brugen og matcher således kravene, men der er naturligvis mulighed for at vælge en standard løsning med en prisgunstig og hurtig levering.

Alle reoler kan leveres med et utal af designvariationer, og med et meget bredt tilbehørsprogram, se afsnittet reoldetaljer.

Vore indretningskonsulenter deltager gerne i et uforpligtende møde, hvor I sammen kan klarlægge jeres ønsker og opbevaringsbehov.