Skal vi arbejde sammen??

+45 43909324

BRANDSKABE OG TYVERISIKRE SKABE

Brandsikre arkivskabe
Vores brandsikre arkivskabe ligner almindelige arkivskabe, som benyttes til opbevaring af A4 eller folio hængemapper. Dog med den væsentlige forskel, at vores brandsikre arkivskabe kan tåle en kraftig brand, uden at indholdet bliver ødelagt. Vores brandsikre arkivskabe er naturligvis testet til opbevaring af dokumenter i brandklasse NT Fire 017 -60P (60 minutter).

Vores brandsikre arkivskabe kan leveres med henholdsvis 2, 3 eller 4 skuffer. Ens for alle modeller er, at de leveres med centrallås og automatisk smæklås. Dette betyder, at skuffen blot skal skubbes i for at være forsvarligt brandsikret. Alle modeller leveres med uafhængig isolering af alle skuffer, hvilket betyder, at selv om én enkelt skuffe står åben under en brand, vil de resterende skuffer stadig være brandsikret.

Vores brandsikre arkivskabe leveres i 2 forskellige skuffedybder og kan derfor passes ind i ethvert kontormiljø.
Brandsikre dokumentskabe

Brandsikring af virksomhedens dokumenter er ofte et overset emne, hvor der ikke umiddelbart tænkes over konsekvenserne ved at miste sin dokumentation på bl.a. fakturering, ordrebeholdning, kunderegister samt almindelig historik på sine kunder.

Vi har en komplet serie af brandsikre dokumentskabe, hvor både A4 ringbind og hængemapper kan opbevares stort set på samme måde, som man benytter en almindelig reol. Vores brandsikre dokumentskabe er naturligvis testet og godkendt efter NT Fire 017, hvilket er din garanti for kvalitet.

Vores serie af dokumentskabe indeholder i alt 9 forskellige størrelser, og kan leveres i mål fra 460 mm til 2000 mm højde. Alle skabene leveres som standard med flytbare hylder samt nøglelås med 2 nøgler. Skabene kan endvidere leveres med elektronisk kodelås.

Alle brandsikre skabe kan indrettes lige efter dit behov med bl.a. udtrækshylder, aflåselige boks, hængemapperammer og dataindsatse m.v.

Brand- og indbrudssikre skabe

B&W skabene er indbrudstestet og godkendt af Skafor i RØD klasse, hovedgruppe 2. B&W serien er yderligere brandtestet til opbevaring af dokumenter i brandklasse NT Fire 017 -60P (60 minutter).

B&W serien er fremstillet til at leve op til høje sikringskrav, og er konstrueret af flere lag af tykke stålplader udstøbt med specialbeton. Lågen er af samme konstruktion og udstyret med kraftige stålrigler i begge sider samt i top/bund. Låsetøjet er forsynet med boresikker manganstål samt sprængsikring og skæresikring.

B&W skabene er yderligere testet til opbevaring af datamedier (60D). For at opnå testen 60D, skal skabet indrettes med en dataindsats. Dermed opnår man en komplet opbevaringsenhed, hvor man kombinerer både indbrudssikring, brandsikring af dokumenter samt brandsikring af datamedier i ét og samme skab. Dette giver høj fleksibilitet samt begrænser naturligvis indkøbet til ét skab.

B&W serien leveres i 5 forskellige størrelser i højde fra 650 mm til 1930 mm, og leveres som standard med flytbare hylder samt nøglelås med 2 nøgler.

Skabene kan endvidere leveres med følgende indretning og tilbehør: Sokkel, indvendig deponeringsboks, aflåseligt boksrum, skuffe og hængemapperamme, databoks mv. Yderligere kan skabene naturligvis leveres med elektronisk kodelås.