Skal vi arbejde sammen??

+45 43909324

Arkivreoler

Stationære reoler spiller stadig en stor rolle i indretningen af arkiver, depoter og biblioteker.

Hos ARKIV-TECHNIC har vi forfinet de klassiske udgaver af stationære reoler med mange nye variationsmuligheder og detaljer.

FOREG 2000 reolen er basis i vort reolprogram og bruges både som stationær arkivreol, depotreol, småvarereol, kompaktreol og som kompaktreol i 2 etager, alle i forskellige standard udgaver tilpasset det aktuelle brug.
Hos ARKIV-TECHNIC har vi forfinet de klassiske udgaver af stationære reoler med mange nye variationsmuligheder og detaljer. FOREG 2000 reolen er basis i vort reolprogram og bruges både som stationær arkivreol, depotreol, småvarereol, kompaktreol og som kompaktreol i 2 etager, alle i forskellige standard udgaver tilpasset det aktuelle brug.
FOREG 2000 stationære reoler kan indrettes på nøjagtig samme måde som de mobile reoler og med et bredt udvalg af tilbehør tilpasset de enkelte ønsker.

FOREG 2000 stationære reoler er også velegnet til alle andre former for opbevaringsopgaver specielt i forbindelse med den øvrige møblering, hvor den kan tilpasses designet.

ARKIV-TECHNIC sætter en ære i altid at levere kvalitets reoler med en optimal finish, og stor bæreevne. Reolerne lever alle op til de strengeste europæiske godkendelser. Reolerne er som standard galvaniserede, men kan efterfølgende pulverlakeres i netop den farve der passer til opgaven. Andre fordele er de mange kombinations muligheder både hvad angår designvariationer og tilbehørsprogram.

FOREG 2000 stationær reol indeholder en række fordele:
Hylder og tilbehør kan flyttes med 20 mm spring.
Modul baseret system.
Testede belastningskapaciteter.
Mange tilbehørs muligheder.
Kan udvides efter behov.
Pulverlakerede overflader.
Nem montage.

Vi udarbejder gerne layout samt et uforpligtende tilbud til netop Deres behov.

Reolerne kan tilpasses alle behov og benyttes især i arkivet, på kontoret, biblioteket, magasinet og lageret.

Dimensioner mv. findes under afsnittet REOL DETALJER – Tekniske detaljer