Skal vi arbejde sammen??

+45 43909324

OMKLÆDNINGSSKABE

Skabe til Beredskab, Forsvar og Politi
Beredskab-, Forsvar- & Politiskabene er indrettet specielt til opbevaring af den komplette udrustning til personalet i disse værn.

Skabene indrettes efter ønske ud fra vore standarder og tilpasses til de specielle opbevaringskrav der stilles af det enkelte værn til omklædningsskabe.

Det gælder både de krav der stilles til indretning af en Politienhed, såvel som krav stillet af piloter i Forsvaret, fra Beredskabet osv.

Skabene kan indrettes med hylder til både hjelm, støvler og sko. Med bøjlestang til branddragt og overtrækstøj, med kroge til bælter m. m., endvidere kan der laves brevindkast og en lille skuffe til f.eks. handsker og meget mere.

Er der ønsker om speciel indretning, fremstiller vi en skræddersyet løsning, dette gælder både hvad angår indretning og farvevalg.

Omklædningsskabe tilpasses således de krav der stilles til Politiskabe, Forsvarsskabe og Beredskabsskabe.
Vi har valgt at markedsføre alle skabs korpus i RAL 7040 Lys grå, denne farve kan sættes sammen med stort set alle andre farver. Der findes der utallige farvemuligheder, så skulle være mulighed for at finde den rigtige farve til netop jeres løsning. I dag er en af de mest brugte løsninger at lade hvert hold have sin farve.

Hvis der f.eks. er 3 hold, kan skabene opsættes således, at der er 2 skabe mellem de enkelte medlemmer af holdene.

Da skabe til Beredskab, Forsvar & Politi er en speciel skræddersyet løsning, vil der være en leveringstid på 8-10 arbejdsuger.

Som en del af vort program findes også vore åbne garderober til beredskabet. Disse placeres enten i centralt placerede omklædningsrum eller oftest nær ved udrykningskøretøjerne, lige til at gå til, når der hurtigt skal klædes om.

Vore skabe, både standard og specielle, er alle produceret på en nyere topmoderne fabrik efter ISO 9001 certificerede kvalitetsstyringssystemer.

Da der ikke findes en standard løsning, men udelukkende skræddersyede løsninger anbefaler vi at kontakte os, for at vi sammen kan fastlægge krav og ønsker til indretning.