Skal vi arbejde sammen??

+45 43909324

ÅRSSERVICE, DRIFTSERVICE OG MONTAGE

Årsservice i abonnement.
Vi tilbyder at udføre det årlige sikkerhedseftersyn der kræves på alle fabrikater kompaktreolanlæg med el drift, samt på kontorautomater. Ligeledes udfører vi også et årligt eftersyn på manuelt drevne kompaktreoler af alle fabrikater.

Ved tegning af et årsabonnement behøver du ikke at bekymre dig om sikkerheden er i orden eller om kravene overholdes. Vor service-afdeling vil en gang årligt kontakte dig, hvor vi sammen planlægger sikkerhedseftersynet.

Som dit bevis på udført service modtager du efterfølgende en udførlig rapport. Servicerapporten indeholder udover et overblik over reolernes stand og sikkerhedsniveau også en fejlrapport og et overslag over omkostningerne ved udbedring af fejl og mangler.

Fast pris der forudbetales for et år ad gangen.

Driftsservice

Driftsservice indeholder det samme som årsservice i abonnement, men har nogle andre omkostninger bl.a. fordi vi ikke kan planlægge servicen i forvejen. Ligesom der naturligvis ydes en rabat for vore abonnementer. Faktureres efter regning.

Levering
Ved montage sørger vi naturligvis også for levering, aflæsning og indtransport af de nye reoler. Igen en selvfølge der ikke står med småt. Ligeledes bærer vi emballagen ud til den anviste container eller bortskaffer den korrekt billigst muligt.

Montage og demontage
ARKIV-TECHNIC kan udover at montere vore egne reolsystemer og automater efter forskrifterne, tilbyde at montere eller demontere alle øvrige fabrikater, således at du som kunde, ved en intern eller ekstern flytning eller ombygning kun behøver at kontakte én leverandør.

Alle vores montører er dygtige og specialuddannede med mange års erfaring indenfor branchen, og vores leverandører sikrer det høje faglige niveau via en løbende videreuddannelse.

Vores servicevogne er alle udstyret med det mest moderne værktøj, måleudstyr og de nødvendigste reservedele. Alt sammen for at sikre, at reoler og kontorautomater kommer til at virke optimalt – også om 10 år.

After sales service
ARKIV-TECHNIC tilbyder en uovertruffen after sales service. Vi kan normalt fremfinde tegninger og beskrivelse af alle de installationer vi gennem tiden har leveret og vil levere. Dette sikrer at hylder og øvrige reoldele kan genbestilles også om mange år. Vor producent tilbyder 15 års suppleringsservice og skulle det ikke være nok fremstiller vi gerne specielle reoldele, for på den måde at sikre din installation mange år frem.