Skal vi arbejde sammen??

+45 43909324

ARKIV AUTOMATER

Hänel Rotomat®
er Europas mest kendte paternoster til brug i arkiv eller depoter, og fremstillet i mere end 60 år. Vi tilbyder et fleksibelt opbevarings- og arkivsystem, som tilpasses optimalt til behovet.

Rotomaten kan med fordel bruges i situationer, hvor der er minimale pladsforhold, hvor udnyttelsen af højden i lokalet er et ønske eller en nødvendighed, eller hvor der er mange ensartede sager, der skal opbevares på en hurtig, let og overskuelig måde.

Rotomaten kan rumme tusindvis af dokumenter og andre emner, overskueligt ordnet på få kvadratmeter og placeret så de er nemme at få fat i.

Rotomaten leverer arkivalier eller emner direkte til brugeren. I forhold til traditionelle reoler og skabe er Rotomaten hurtigere, mere ergonomisk og tidsbesparende, f.eks. skal der ikke søges mellem reoler efter det opbevarede materiale. Et let tryk på knapperne i tastaturet bringer hylden med materialerne frem til dig.
Rotomaten er den ideelle løsning når der skal spares plads. I det traditionelle arkiv eller i et depot benyttes sjældent mere en 4 hylder effektivt, den øverste benyttes sjældent fordi den er for højt oppe, og den nederste benyttes ikke fordi det er nødvendigt enten at bukke sig eller at sætte sig på hug for at kunne fremfinde materialerne. Sådan er det ikke med rotomaten.

Rotomaten fremfinder materialerne og bringer dem til dig i en brugervenlig højde, uanset om der arbejdes siddende eller stående, derfor slipper du for at gå igennem lange og ofte trange reolrækker for at hente det opbevarede materiale. Med rotomaten får du endvidere udnyttet højden i lokalerne, derved spares på de dyre kvadratmeter, der i stedet for kan benyttes til mere produktive opgaver.

Det er kun nødvendigt at indtaste hyldenummeret, så finder kontorautomaten selv hylden frem. Som tilbehør findes der softwarestyring der kobles op til eget eller det eksisterende EDB system og dette styrer så rotomaten.

For at undgå at personer eller materialer kommer i klemme, er rotomaten forsynet med fotoceller og sikkerhedslister der ved aktivering sikrer at rotomaten omgående stopper. Derudover kan kontorautomaten leveres med yderligere sikkerhedssystemer som f.eks. automatisk nødstop.

Rotomaten kan leveres i så stor et antal standard udgaver, at det her ville være for omfattende at nævne dem alle. Udover standard udgaverne fremstilles der et stort antal speciel udgaver tilpasset de kundespecifikke krav. Det kan f.eks. dreje sig om opbevaring af specielle formater, brand eller tyveri sikring eller kun fantasien sætter grænser!!!