Skal vi arbejde sammen??

+45 43909324

Museums reoler

Mobilreoler til maleri opbevaring
FOREG 3000 kompaktreol systemet er udviklet specielt til opbevaring af malerier og er gennemprøvet gennem over 30 år i hele Europa.

FOREG 3000 malerireoler fås i 3 forskellige udgaver.
1. Som en ekstra smal udgave af en kompaktreol
2. Som en gitterreol ophængt i loftet.
3. Som en gitterreol kørende på gulvet.

Med alle 3 løsninger sparer du på de dyre kvadratmetre.
FOREG 2000 kompaktreoler til museer giver mulighed for næsten at fordoble kapaciteten eller halvere arealforbruget i forhold til stationære reoler.
FOREG 3000 malerireol er en kompaktreol udført med letløbende hjul og ruller med kuglelejer der gør at det er let at fremvise, sortere og beundre de opbevarede malerier.

Museer der allerede har vis os tillid ved at lade os indrette den optimale opbevaringsløsning er: The New British Library, Wolverhampton Art Gallery, Tiroler Landesmuseum med flere.

Alle kunder der har nydt godt af erfaringer gjort med FOREG 3000 mobilreoler til maleriopbevaring.
For at kunne matche de individuelle krav til opbevaring, er alle museums løsninger designet, udført og monteret specielt til museet, lokalerne og brugen.

FOREG 3000 Kompaktreol systemet er praktisk talt vedligeholdelsesfrit, ekstremt pålideligt og kræver et minimum af service, se afsnittet service.

Alle reoler kan leveres med et utal af designvariationer, og med et meget bredt tilbehørsprogram, se afsnittet reoldetaljer.

Vore indretningskonsulenter deltager gerne i et uforpligtende møde, hvor I sammen kan klarlægge jeres opbevaringsbehov.