Skal vi arbejde sammen??

+45 43909324

profil

Arkiv-Technic ApS er etableret med henblik på at være en stærk og seriøs leverandør af Arkiv-, Biblioteks- og Lagerindretning til det offentlige og danske erhverv.

FOREGs reolsystemer fra Arkiv-Technic ApS gør denne opgave meget lettere, uanset om det gælder arkiver, museer, magasiner eller åbne områder i biblioteker. Med et perfekt struktureret og velfungerende arkivsystem, bliver det en fornøjelse at opbevare og finde ting.

Med fokus rettet på et bredt og dybt produkt sortiment, samt et tæt samarbejde med vores leverandører, er vi i stand til at yde den service, vore kunder kræver og fortjener. Se mere.

Vi har stor viden omkring produkterne og deres anvendelsesmuligheder, danner det perfekte grundlag for at kunne løse enhver opgave - fra idé til færdigt resultat.

kontakt os

Arkiv-Technic ApS
Arnold Nielsens Boulevard 72-74
2650 Hvidovre
CVR. NR.3090 5393

Kunde service
Åbningstider: Man – Torsdag Kl. 9.00 – 16.00
Fredag Kl. 9.00 – 14.00

Telefon: +45 4390 9324
E-mail: info@arkiv-technic.dk


Forster Metallbau GmbH er en af Europas største producenter af reoler til bl.a. bibliotek og arkiv. Beliggende i Østrig og med datterselskaber i England, Tyskland, Polen, Saudi Arabien, Hong Kong, Japan, Taiwan og Singapore. Derudover er der selvstændige agenter i lande som Italien, Portugal, Grækenland, Frankrig, Benelux og nu også i Danmark og Skandinavien. Forster Metallbau har siden 1977 med stigende succes fremstillet reoler i stål til kontorbrug. 247 engagerede medarbejdere sørger for, at succesen fortsætter i de kommende år


Udover dette agenturer har ARKIV-TECHNIC også flere mindre agenturer, ligesom vi forhandler alt i tilbehør til arkivering og lagerindretning. Alt sammen produkter der gør. at vi er en totalleverandør til indretning af arkiver, biblioteker, mediateker, omklædningsrum og lagre. Alle produkter bliver monteret af vore dygtige montører, og vores serviceafdeling er kun et telefonopkald væk.


>>>Download vores profilbrochure

referencer

SKAT, IKEA A/S, Vestas A/S, Danfoss A/S, PFA Pension, Ærø Museum, Finanstilsynet, Rigshospitalet, Værløse Apotek, Kystdirektoratet, LSG SkyChefs A/S, Novo Nordisk A/S, Lollands Kommune, Gefion Gymnasium, Beredskabsstyrelsen, Kemp & Lauritzen A/S, RegionH - Herlev Hospital, Slots- og Ejendomsstyrelsen, RegionH – Bispebjerg Hospital, Århus Universitet – Tandlægeskolen m.v.