Skal vi arbejde sammen??

+45 43909324

Depotreoler /
Småvarereoler

Til depotrum er vore stationære reoler uovertrufne pga. deres store fleksibilitet der gør at reolen kan tilpasses til ethvert opbevaringsbehov.
FOREG 2000 reolen er basis reolen i vort program og bruges både som depotreol / småvarereol, stationær arkivreol, kompakt reol og som kompaktreol i 2 etager, alt i forskellige standard udgaver tilpasset det aktuelle brug.
FOREG 2000 reolen kan indrettes på nøjagtig samme måde som de mobilreoler og med et bredt udvalg af tilbehør tilpasset de enkelte ønsker.

Den stationære reol er også velegnet til alle andre former for opbevaringsopgaver specielt i forbindelse med den øvrige møblering, hvor den kan tilpasses designet.

ARKIV-TECHNIC sætter en ære i altid at levere kvalitets reoler med en optimal finish, og stor bæreevne. Alle vore reoler lever alle op til de strengeste europæiske godkendelser. For at garantere en lang levetid er FOREG 2000 reolen som standard galvaniseret, efterfølgende pulverlakeres reolen i netop den farve der passer til opgaven eller leveres i den galvaniserede udgave. Andre fordele er de mange kombinations muligheder både hvad angår designvariationer og tilbehørsprogram.
FOREG 2000 stationære reol indeholder en række fordele:

Hylder og tilbehør kan flyttes med 20 mm spring.
Kan placeres mod væg eller fritstående.
Leveres med åbne eller lukkede gavle og/eller rygge.
Modul baseret system.
Testede belastningskapaciteter.
Mange tilbehørs muligheder.
Kan tilpasses rundt om rør, kabelføringer mv.
Kan udvides efter behov.
Nem montage.

Vi udarbejder gerne layout samt et uforpligtende tilbud til netop Deres behov.

Reolerne kan tilpasses alle behov og benyttes især i depoter, magasiner og på lagre som småvarereol og plukkereol.

Dimensioner mv. findes under afsnittet REOL DETALJER – Tekniske detaljer.