Skal vi arbejde sammen??

+45 43909324

Kompaktreoler

2 etager - FOREG 2000 TwinSpace
FOREG 2000 TwinSpace kompakt reolsystemet i 2 etager bruges i lokaler med stor loftshøjde, og er specielt velegnet til større arkiver hvor effektivitet og en meget effektiv pladsudnyttelse kombineres.

Med en FOREG 2000 TwinSpace kompaktreol sparer du på de dyre kvadratmetre. Kompaktreolen i 2 etager giver mulighed for mere end fordoble kapaciteten eller halvere arealforbruget set i forhold til almindelige mobile reoler.

FOREG 2000 TwinSpace kompaktreol systemet er naturligvis forsynet med el drift, der er et af de mest brugervenlige systemer der findes. Tryk blot på betjenings panelet og reolgangen åbner sig oppe og nede.

Udover el drift af kompaktreolen er systemet forsynet med reolbelysning, styret af reolstyringen således at belysningen kun er tændt i den åbne gang og automatisk slukker efter et forudindstillet tidsrum.

Gulvopbygningen er med ned- og faststøbte skinner sikrer, at reolen altid kan flytte sig nøjagtigt.

FOREG 2000 TwinSpace har allerede bevist sin styrke på mange arkiver. I Danmark er systemet brugt i Rigsarkivets nye magasiner hvor vi har leveret ca. 76.000 hyldemeter.
Gulvopbygningen er med ned- og faststøbte skinner sikrer, at reolen altid kan flytte sig nøjagtigt.

FOREG 2000 DD har allerede bevist sin styrke på mange arkiver. I Danmark er systemet brugt i Rigsarkivets nye magasiner hvor vi har leveret ca. 76.000 hyldemeter.

Til store arkiv- og opbevaringsprojekter udvikler vi reolløsningen specielt for at kunne matche kravene dette gælder især for Rigsarkivet, hvor der er udviklet flere specielle løsninger. Reolanlæggene er bl.a. forsynet med automatisk nat- og ventilationsstilling, så at reolen automatisk efter et forud valgt tidsinterval stiller sig således at reolgangen bliver opdelt i flere mindre gange for at ventilationen kan fordeles i de smalle gange og at en eventuel brand vanskeligt kan udvikle sig.

Reolsystemet er praktisk talt vedligeholdelsesfrit, ekstremt pålideligt og kræver et minimum af service, se afsnittet service.

Alle reoler kan leveres med et utal af designvariationer, og med et meget bredt tilbehørsprogram, se afsnittet reoldetaljer.

Vore indretningskonsulenter deltager gerne i et uforpligtende møde, hvor I sammen kan klarlægge jeres opbevaringsbehov.