Skal vi arbejde sammen??

+45 43909324

OMKLÆDNINGSSKABE

Garderobeskabe
Alle vore garderobeskabe er produceret på en nyere topmoderne fabrik og lever op til de strengeste miljø- og kvalitetsnormer. Garderobeskabene er GS-godkendte og fremstilles efter ISO 9001 certificerede kvalitetsstyringssystemer.

Kendetegnende for vore omklædningsskabe er valgmulighederne.
Omklædningsskabene kan leveres i et utal af kombinationer.

Omklædningsskabene kan hænges på væg eller placeres på understel.
Understel leveres som lukket sokkel eller på ben med stilleskruer.
Væghængte garderobeskabe kan leveres med bænkkonsol, de fritstående skabe kan leveres med bænkestativ. Alle bænke kan leveres i flere farver og designs.
Garderobeskabe kan leveres med både lige eller skråt tag.

Skabsdøren kan leveres i flere materialer og farver. Stål (enkeltplade), stål der er ekstra vandalsikret med dobbelt plade og skum i mellemrummet samt i laminat.

Låse leveres i forskellige varianter afhængigt af placering og funktion. Der kan vælges mellem hængelåsbeslag, indbygget lås med eller uden hovednøglesystem, møntlås, kodelås eller elektronisk lås.

Garderobeskabene kan leveres med flere ventilationssystemer, så tøj kan tørre og dårlig lugt undgås. Endvidere kan låger leveres med brevindkast.

Til store arkiv- og opbevaringsprojekter udvikles reolløsningen speciel for at kunne matche kravene.

Alle vores omklædningsskabe er som standard indrettet med en hattehylde med bøjlestang og en ankerkrog, samt en håndklædekrog på indersiden af døren.

Yderligere tilbehør findes i et bredt af udvalg.

Kabinetter, døre og understel kan leveres i mange farver. Der er over 30 standard farver at vælge mellem, så der skulle være mulighed for at finde den rigtige farve til netop jeres løsning.

Alle skabe kan leveres med et utal af designvariationer, og med et meget bredt tilbehørsprogram.

Vore indretningskonsulenter deltager gerne i et uforpligtende møde, hvor I sammen kan klarlægge jeres ønsker og opbevaringsbehov.